Salihli Ziraat Odası

Salihli Ziraat Odası > Haberler > BAYRAKTAR'DAN MANİSA ZİRAAT ODALARINA ZİYARET

BAYRAKTAR'DAN MANİSA ZİRAAT ODALARINA ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi BAYRAKTAR bugün Manisa Bölgemize çiftçilerimizin sorunlarını dinlemek için teşrif etmişlerdir. Alaşehir,Turgutlu,Salihli,Gölmarmara Oda Başkanları olarak kendisini Sarıgöl’e bağlı Dindarlar Mahallesi’nde karşıladık. Sarıgöl Oda Başkanımız Ali İhsan Bey’in eşliğinde üreticilerle buluştuk.  Uçak Kardeşler Gıda Ser. Uls. Nak. Ltd. Şti. Sahibi Sayın Ali UÇAK’ı TZOB Başkanımız Şemsi BAYRAKTAR ile birlikte ziyaret ettik. Bize işletmeyi gezdiren Ali Bey’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.   TZOB Başkanımızın Manisa bölge gezisi Kırkağaç Ziraat Odası’na yaptığımız ziyaretle devam etti.Sayın Başkanımız ve diğer oda başkanları ile birlikte çiftçilerimizin ve odalarımızın genel problemleri hakkında değerlendirme toplantısı yaptık. Üreticimize daha fazla nasıl faydalı olabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. 4 ay önce kaybettiğimiz Kırkağaç Ziraat Odası Başkanımız Süleyman Abimizin mezarını ziyaret ederek ailesine taziyelerimizi sunduk.