Salihli Ziraat Odası

ZOBİS
Salihli Ziraat Odası > Haberler > Baloğlu Gıda,Sardes Gıda,Lider Gıda ve Zumdieck Gıda şirketlerini bugün ziyaret ettik

Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından Salihli Ovası’nda yetişen zirai zenginlikleri dünya çapında gıda ithalatcıları,toptancıları ve nihai tüketicileri ile bulusturan Baloğlu Gıda,Sardes Gıda,Lider Gıda ve Zumdieck Gıda şirketlerini bugün ziyaret ettik.Başta biber çeşitleri olmak üzere,ızgara edilmiş sebzeler,güneşte kurutulmus domates,sos,salata,yaprak sarma vb ürün üretim çeşidiyle hizmet veren firma yetkilileri Salihli Ovası’nda yetişen zirai çeşidin kalitesinden ve çiftçimizin bu konudaki özverisinden son derece memnun. Hammaddenin bölgemizden karsılanamadıgı durumlarda Çanakkale/Biga,Bursa/Karacabey ve Antalya seralarından hammadde temini yapılmaktadır.Ziyaretimiz sırasında bizi ağarlayan İsmail Bey,Hikmet Bey,Özgür Bey,Buket Hanım ve Mehmet Bey e tesekkür eder işlerinde kolaylıklar dileriz.