Salihli Ziraat Odası

ZOBİS
Salihli Ziraat Odası > Haberler > Odamız sponsorluğunda Salihli CBÜ'yü fidanla buluşturduk

Odamız sponsorluğunda Salihli CBÜ'yü fidanla buluşturduk

🌱 Salihli Ziraat Odası olarak CBÜ Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi peyzaj ve ağaçlandırma çalışmasını üstlendik. Fakültemizin önündeki boş alanda hicaz narı, papaz eriği, kayısı, ve ağırlıklı zeytin olmak üzere 200’e yakın fidanı bağışladık ve dikimini yaptık. 🌱

Törene katılım sağlayarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Başsavcımıza, İlçe Jandarma Komutanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Salihli TSO Başkanımıza, Dekanımıza, Fakülte Sekreterimize, Denetimli Serbestlik Müdürümüze, İlçe Müftümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, İlçe Sosyal Hizmetler Müdür Vekilimize ve Muhtarlar Derneği Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Başsavcılığımıza bağlı Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz'ın denetimli serbestlikte görevli ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ayrıca, Salihli Ziraat Odası yönetim kurulu ile meclis üyelerimize ve en önemlisi fidanları bize temin eden Ege Fidancılık'a teşekkür ederiz.